Wilt u graag aan de slag als professional in de beautybranche?

Door het volgen van één van onze cursussen zoals wimperextensions, wimperlifting of een andere training is dit mogelijk. Bij Lash Up Academy bent u verzekerd van een professionele cursus in kleine groepen, zodat er genoeg aandacht en tijd is voor onze cursisten. Na het volgen van een cursus bent u in staat om volledig zelfstandig aan de slag te gaan. Indien gewenst krijgt u tot zes maanden begeleiding waar nodig is.

Bij voldoende afronding van de training/cursus zowel in theorie als praktijk krijgt u een certificaat, bij niet voldoende afronding kunt u in overleg de training/cursus opnieuw volgen.

Onze cursussen bestaan ten alle tijden uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte, op deze manier leert u het echte vak kennen. Met uw certificaat van Lash Up Academy en uw opgedane werkervaring kunt u als zelfstandige werken of bij een salon aan de slag gaan.

CRKBO Geregistreerde Instelling

Lash Up Academy is als instelling voor beroepsonderwijs geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs CRKBO.

Daardoor is ons onderwijs vrijgesteld van btw. Daarnaast is Lash Up Academy de samenwerking aangegaan met het UWV om de kans te bieden aan vrouwen die (tijdelijk) werkloos zijn geraakt en die graag het vak willen leren om in de beautybranche te werken.

Wij staan ook klaar voor bestaande beautysalons om mee samen te werken op het gebied van diverse cursussen te geven aan eigenaren of personeel. Desgewenst komen wij op locatie om de cursussen te verzorgen.

Belastingdienst: Doet u aangifte inkomstenbelasting, dan is het raadzaam om te informeren of u in aanmerking komt voor aftrek van uw betaalde cursusgeld boven een bedrag van €250,- 

https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/aftrek-en-kortingen/content/mag-ik-mijn-studiekosten-aftrekken

Samenwerking met UWV

Wilt u aan één van onze cursussen beginnen tijdens uw WW-uitkering?
Dat kan, overleg het dan vooraf met het UWV.

Stuur een bericht via uw Werkmap en geef daarin aan: welke cursus u wilt volgen.

Scholing of omscholing kan u misschien helpen een baan te vinden die u leuk vindt en die past bij uw mogelijkheden.

 

Erkend Leerbedrijf

We zijn door de SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) erkend als leerbedrijf.

Samenwerking met Skincare Academy

Voor huid gerelateerde cursussen kunt u terecht bij Skincareacademy.nl

CURSUSSEN AANMELDEN

Informatie coronavirus

Vanwege de huidige maatregelen omtrent Covid-19 zijn de maatregels tijdens de cursussen aangepast. Wij garanderen 1,5 meter afstand en houden ons aan de richtlijnen vanuit het RIVM. De indeling van de cursussen zullen daaruit anders zijn ingedeeld dan gewoonlijk.