Browlift

De trend die op het moment veel voorkomt; de Browlift. Vollere en dikkere wenkbrauwen die perfect in vorm blijven kunt u creëren door een Browlift behandeling toe te passen. De wenkbrauwen blijven 6-8 weken in perfecte vorm waarna u de behandeling kunt herhalen. De producten die worden gebruikt voor de Browlift zijn speciaal gemaakt voor de wenkbrauwen en irriteren niet op de huid.

Uniek bij de Browlift, is het gebruik van keratine tijdens de behandeling waardoor de wenkbrauw haartjes intensief gevoed worden. Een ideale behandeling om aan uw behandelaanbod toe te voegen.

VOORDELEN VAN DEZE CURSUS

Startpakket Browlift inbegrepen

Uitgebreide theorie

Les in kleine groep

Praktijkgericht

Theorieboek

Duidelijke uitleg productgebruik

Begeleiding ervaren docent

Certificaat

INHOUD OPLEIDING

De cursus bestaat uit een theoretisch en praktijk gedeelte. Om te starten wordt eerst het theoretische gedeelte doorgenomen. Daarna wordt het geleerde geoefend in het praktijkgedeelte.

THEORIE

De theorie wordt doorgenomen tijdens het theoretische gedeelte. Tijdens het theoretische gedeelte leert u de anatomie van de wenkbrauwen, contra- indicaties en het product.

PRAKTIJK

Tijdens het praktijkgedeelte wordt de behandeling van de Browlift geoefend op een model, onder begeleiding van een docent. De behandeling wordt stap voor stap uitgelegd tijdens de praktijk waardoor u na de training in staat bent om zelfstandig aan de slag te gaan. Ook leert u om de wenkbrauwen te verven.

THUISSTUDIE THEORIE

Geen thuisstudie verreist.

THUISSTUDIE PRAKTIJK

Thuisstudie voor de praktijk is niet van toepassing. Wel is het belangrijk dat u het geleerde oefent. Zo als met alles krijgt u met oefenen meer ervaring in de handelingen en zult u sneller worden in het werk.

VEREISTE

Geen vereiste.

MODEL

U neemt een model mee om te oefenen tijdens het praktijkgedeelte.

DIPLOMA

Bij voldoende afronding van de cursusdag ontvangt u een certificaat.

DUUR

3 uur

De cursus wordt in de middag gegeven, omdat deze als combinatie cursus wordt aangeboden met de Wimperlifting cursus. Wanneer u alleen de Browlift cursus wilt volgen zal deze in de middag worden aangeboden na de wimperlifting cursus.

 

STARTERSPAKKET

Het starterspakket zit bij cursus inbegrepen, met het startpakket kunt u ongeveer 15-20 klanten behandelen. Het startpakket is compleet zodat u direct kunt starten.

€ 249,-

Aanmelden

Wenkbrauw - Browlift

Beschikbaar
Niet beschikbaar
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Selecteer eerst een datum a.u.b.§

Pay with credit card, bank transfer, iDEAL or any of the payment methods supported by Mollie.

Scroll naar boven
Scroll naar top