Voor deze cursus is de cursusdatum in overleg.
U kunt het aanmeldformulier invullen en wij nemen contact met u op.

Hyaluron pen

Wat leer je tijdens deze cursus:

Anatomie gezicht

Werking hyaluron pen

Welke soorten filler

Behandelingsmogelijkheden

Gebruik hyaluron pen

Praktijk

Werken op klanten

Prijsberekening

Vollere lippen

Lip contouren

Neuslippen plooi

Fijne lijntjes

 

INHOUD OPLEIDING

In de opleiding hyaluron pen leert u fillers zetten zonder het gebruik van naalden. Deze geweldige methode zorgt voor meer volume in de lippen en vult lijntjes en rimpels op. De hyaluron pen werkt met hogedruk en werkt met een silent shot systeem, Op deze manier kunnen wij effectief en veilig fillers aanbrengen in de huid. U leert in deze opleiding alles wat u moet weten, zodat u na deze training gelijk aan de slag kunt.

 

Het gebruiken van de hyaluron pen is een uiterst precies werk i.c.m. het gebruik van fillers.  Dit is de reden waarom wij bij Lash Up Academy veel tijd besteden aan zowel de theorie als het praktijk gedeelte.

 

VOORDELEN

De hyaluron pen werkt met een hoogdruk systeem, dat betekent dat er geen naalden aan te pas komen. Ideaal voor diegene die bang is voor naalden. De hersteltijd is een stuk korter 3-7 dagen in tegenstelling tot injecties met naalden. Kans op infecties en kruisbesmetting is zeer minimaal. De behandelingsduur is relatief kort, ongeveer 20 minuten voor het opvullen van de lippen.

 

THEORIE

Tijdens deze dag wordt er uitgebreid op de theorie ingegaan. Kennis van producten en de werking van hyaluron is een belangrijk aspect en is de basis van opleiding. De theorie van deze training is de basis om te kunnen starten met het gebruik van de hyaluron pen.

 

PRAKTIJKGEDEELTE

Tijdens het praktijkgedeelte wordt er op modellen gewerkt. Wij zullen verschillende indicaties behandelen zoals het opvullen van de lippen, het opvullen van de neus- lippen plooi of fijne rimpeltjes op het gezicht. Op de modellen wordt geoefend met oefenfillers die na een paar dagen weer worden afgebroken door het lichaam. Op deze manier kan er veilig worden gewerkt tijdens de les.

 

VEREISTE

U heeft geen specifieke vooropleiding nodig, wel is een degelijke kennis van de huid een vereiste Mbo 3/4 niveau.

 

MODEL

U dient zelf twee modellen mee te nemen. Heeft het model meerdere indicaties dan volstaat dat ook.

 

DIPLOMA

U ontvangt een certificaat, als u de dag met voldoende kennis afrondt. Dit wordt getoetst gedurende de cursus.

DUUR

De training duurt 1 dag van 10:00 tot 16:00 (lunch inbegrepen)

 

STARTERSPAKKET

Bij de prijs is het starterspakket inbegrepen. Het starterspakket bevat de hyaluron pen + benodigdheden zoals filler en materialen. (Twv. €899)

€ 1.499,-

Aanmelden

    Scroll naar boven
    Scroll naar top