Gelaatsverzorging + Microneedling

Een combinatie pakket van gelaatsverzorging en microneedling is ideaal wanneer u weinig tot geen kennis hebt van de huid of wanneer u een beautysalon heeft en graag wilt uitbreiden. Tijdens de cursus gelaatsverzorging leert u de basis over de huid, huidproducten en de verschillende huidtypen en natuurlijk het praktische gedeelte voor het uitvoeren van een gelaatsbehandeling. Bij de tweede dag leert u alles over microneedling en de behandeling hiervan. De kennis en de praktijk die u heeft opgedaan tijdens de eerste training dag gelaatsverzorging helpt u bij het uitvoeren van een microneedling behandeling.

 

INHOUD OPLEIDING

Tijdens deze 2- daagse cursus leert u zowel de theorie als de praktijk. In de ochtend wordt er gestart met het theoretische gedeelte waarna u in de middag het geleerde oefent in de praktijk op een model. De theorie is de basis wanneer u start met het uitvoeren van een behandeling. Om deze reden wordt er veel aandacht besteed aan het theoretische gedeelte tijdens de training. Verschillende onderwerpen worden behandeld tijdens de cursusdag.

 

 • Verschillende huidtypen herkennen
 • Ingrediënten producten
 • Het opstellen van verschillende behandelingen
 • Opbouw behandeling
 • Contra indicaties
 • Gebruik producten
 • Uitvoeren behandeling
 • Behandel indicaties
 • Veilig werken
 • Gebruik/ instellen van microneedling apparaat
 • Voorzorg
 • Nazorg
 • Doornemen en invullen intake

 

THEORIE

Tijdens het theoretische gedeelte leert u alles wat u moet weten om te starten. Verschillende onderwerpen worden doorgenomen tijdens de theorie. Er is altijd ruimte voor vragen of verdere uitleg over bepaalde onderwerpen.

 

PRAKTIJK

Tijdens het praktijk gedeelte leert u om een volledige behandeling uit te voeren onder begeleiding van een ervaren docent. Veilig en hygiënisch werken staat centraal tijdens het praktische gedeelte.

 

THUISSTUDIE THEORIE

Geen thuisstudie verreist

 

VEREISTE

Geen vereiste

 

THUISSTUDIE PRAKTIJK

Geen thuisstudie vereist, wel is het belangrijk om het geleerde zoveel mogelijk te oefenen, hierdoor doet u meer kennis en ervaring op.

 

MODEL

Voor het praktijkgedeelte werkt u op een model, u neemt zelf een model mee. Het model mag een mannelijk of vrouwelijk model zijn.

 

DIPLOMA

Bij afronding van de cursus ontvangt u een certificaat.

 

DUUR

10:00- 16:00

 

STARTERSPAKKET

De startpakketten zijn inbegrepen, u ontvangt een startpakket voor gelaatsverzorging en microneedling. Het startpakket voor gelaatsverzorging bestaat uit professionele salonverpakkingen. De producten zijn van goede kwaliteit, bestaande uit plantaardige ingrediënten die tevens ook huid verbeterend werken en zonder chemische toevoegingen.

 

Het microneedling apparaat is medisch goedgekeurd en voldoet aan alle wet- en regelgeving. Met het apparaat ontvangt u een koffer en 10 stuks extra cartridges.

€ 1.149,-

Aanmelden

Skincare - Gelaatsverzorging + Microneedling

Beschikbaar
Niet beschikbaar
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Selecteer eerst een datum a.u.b.§

Pay with credit card, bank transfer, iDEAL or any of the payment methods supported by Mollie.

Scroll naar boven
Scroll naar top