Met wimperextensions ziet u er altijd netjes en verzorgd uit. Oog make- up wordt overbodig wanneer u wimperextensions heeft, dit scheelt u veel tijd in de ochtend.

Verschil one by one en volume wimpers?

Bij de one by one techniek wordt 1 extensions op 1 eigen wimper geplaatst en bij de volume wimpers worden er meerdere haartjes op 1 eigen wimper geplaatst. De extensions die bij de volume techniek gebruikt worden zijn veel lichter en dunner dan de one by one extensions. Hierdoor zijn deze haartjes niet schadelijk voor uw eigen wimpers. Zowel wel de one by one als de volume extensions zijn van goede kwaliteit en voelen zeer zacht aan, zodat u de extensions niet voelt zitten

Vanaf welke leeftijd zijn extensions geschikt?

Wimpextensions zijn geschikt voor alle leeftijden vanaf 16 jaar. De extensions geven uw ogen mooie uitstraling waardoor u er jonger uit zult zien.

Hoe werkt het?

De haartjes worden een voor een op uw eigen wimpers geplaatst. Bij Lash Up werken wij met professionele gecertificeerde wimper stylisten waardoor u verzekerd bent van een mooi resultaat.

Zijn wimperextensions schadelijk?

De wimperextensions zijn niet schadelijk voor uw eigen wimpers, mits deze goed zijn geplaatst. Ook de nazorg van de wimpers is zeer belangrijk, zo kunt u optimaal genieten van uw wimpers. Na de behandeling zal uw stylist de nazorg met u doornemen.

Hoelang blijven de wimperextensions zitten?

De duur van de extensions ligt tussen 6- 8 weken, het ligt eraan wat u eigen wimpercyclus is. De extension zal met uw eigen wimper mee uitvallen wanneer deze is uitgegroeid. Daarvoor is het aan te raden om elke 2-4 weken uw wimpers op te vullen. Het is afhankelijk van uw eigen wimpers hoe snel deze groeien, dit is bij elke persoon anders. De meeste klanten komen rond de 3 weken terug voor een opvul behandeling.

Opvullen van wimperextensions, wat houdt dat in?

Tijdens de opvulbehandeling worden de uitgegroeide extensions verwijderd en worden er een nieuwe extensions geplaatst. Als de opvulbehandeling klaar is dan zien uw wimpers er weer uit als een compleet nieuwe set.

Wimperextensions - nieuwe set One by One

90 minuten - € 65,-

Wimperextensions - nieuwe set volume

120 minuten - € 79,-

Opvullen wimperextensions - One by One - grote opvulbeurt

60 minuten - € 30,-

Opvullen wimperextensions - One by One - kleine opvulbeurt

30 minuten - € 25,-

Opvullen wimperextensions - volume - grote opvulbeurt

60 minuten - € 35,-

Opvullen wimperextensions - volume - kleine opvulbeurt

30 minuten - € 30,-