Microblading

Microblading dè trend van de laatste jaren op het gebied van semi- permanente make up. De natuurlijkste manier om mooie volle wenkbrauwen te creëren die ook nog eens levensecht lijken. Kortom deze geweldige techniek voor de mooiste wenkbrauwen.

Wat is microblading?

Microblading is een techniek die met speciaal mesje handmatig wordt uitgevoerd. De haartjes die met deze techniek worden gezet zijn filterdun en lijken daardoor levensecht. Ideaal als u geen zin heeft om u wenkbrauwen dagelijks bij te tekenen of als u wenkbrauwen niet zo vol zijn. Uw wenkbrauwen lijken voller en strakker op een natuurlijke manier.

De behandeling

Voor de behandeling worden de wenkbrauwen uitgemeten en getekend. De wenkbrauwen worden passend gemaakt bij uw gezicht. Als u akkoord gaat met de vorm, dan pas wordt de behandeling gestart. Ook wordt er samen naar de juiste kleur pigmenten gekeken die het beste passen bij uw huid en haren.

Tijdens de behandeling worden de strokes met de haargroei mee getatoeëerd, op deze manier blijft het heel natuurlijk. Mocht u het te natuurlijk vinden dan kunnen wij altijd met andere techniek de wenkbrauwen nog voller maken. Tijdens de intake worden uw wensen uitgebreid besproken en een passend advies wordt gegeven.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Over het algemeen zijn er twee behandelingen nodig om een mooi resultaat te behalen. Na de eerste behandeling kan het pigment vervagen (dit verschilt per persoon), daarom is de touch up behandeling na 4- 6 weken heel belangrijk. Tijdens de touch up behandeling komt het pigment weer helemaal terug en kunt u nog een lange tijd genieten van uw wenkbrauwen.

Hoelang blijft microblading zichtbaar?

Microblading blijft 1 tot 1,5 jaar zichtbaar, daarna kunt u terugkomen voor een touch up behandeling waarbij de wenkbrauwen weer worden bijgewerkt.

Voordelen microblading

  • Altijd mooie wenkbrauwen
  • Niet meer tekenen
  • Natuurlijke look
  • Lijken op echte haartjes
  • Blijft 1- 1,5 jaar mooi

Microblading touch up 1-2 jaar (door Lash Up gezet)

60 minuten - € 130,-

Microblading touch up 1-2 jaar (extern gezet)

60 minuten - €185,-

Microblading touch up tot 8 maanden

60 minuten - € 90,-

Actie!! Microblading (inclusief nabehandeling)

90 minuten - €199,-