Dermapen Microneedling

45 minuten - € 79,-

Een dermapen is een apparaat die effectiever en veiliger is dan de bestaande micro- needling therapie.

Wat doet een dermapen behandeling met de huid?

De dermapen heeft kleine minuscule naaldjes die de huid een heel klein beetje beschadigen. Hierdoor wordt er een natuurlijk genezingsproces in gang gezet. Na de behandeling met de dermapen wordt de aanmaak van collageen en bindweefsel bevorderd. Dit is een geleidelijk proces en speelt zich af onder de bovenste huidlaag. Na enkele weken zult u het resultaat van de behandeling merken.

Voor welke indicaties is de dermapen geschikt:

  • (Acne) littekens
  • Huidverjonging
  • Huidverbetering
  • Rimpels
  • Pigmentvlekken
  • Grove poriën

Tijdens de behandeling:

Vooordat de dermapen behandeling begint wordt er hyaluronzuur aangebracht op de huid. Daarna zal er met de dermapen zachtjes op de huid worden bewogen Tijdens de behandeling afhankelijk van de gekozen naalddiepte kan het zijn dat de huid een klein beetje gaat bloeden, dit is een normale reactie.

De behandeling is niet pijnlijk, u zult alleen wat prikkeling merken. Mocht er met een diepere naalddiepte gewerkt worden, dan kan de huid 60 minuten voor de behandeling met een verdovende zalf worden ingesmeerd.

Na de behandeling:

Na de behandeling zal de huid rood zijn en kan de huid een beetje opgezwollen zijn.  De huid kan de dagen erna ook een beetje gaan schilferen of vervellen.  Het is zeer belangrijk om de huid na de behandeling tot 2 weken erna goed in de smeren met een spf 30 of hoger tegen de zon. Daarnaast is het gebruik van make up de komende 48 uur af te raden en de komende 3 dagen geen sauna of een chloor zwembad te nemen.

Resultaat:

Het resultaat zal een egale en stralende huid zijn. Huidoneffenheden zullen geleidelijk afnemen, grove poriën  en rimpels minder zichtbaar en pigmentvlekken zullen aanzienlijk verminderen.

Voor een optimaal resultaat is het aan te raden om minimaal 4 behandelingen te onder gaan.

Microneedling + LED therapy

60 minuten - €99,-

Microneedling i.c.m. LED-licht is de ultieme behandeling voor huidverbetering. Microneedling zorgt voor de aanmaak van collageen en elastine. Het LED-licht versterkt en stimuleert deze werking nog eens extra. Afhankelijk van de kleur van het LED-licht dringt het diep door in de huid waardoor ook het afweermechanisme van de huid wordt verbeterd. Daarnaast zorgt het LED-licht ervoor dat de herstelperiode van de huid wordt verkort na Microneedling.